Hvem er jeg?

Mit navn er Per Borregaard Jørgensen.
Jeg er født i 1965, er gift og har 2 store børn samt et mindre barn.

Min interesse for Body SDS startede tilbage til år 2000 da Bjarne Riis var holdejer på Team CSC, som dengang havde Body SDS grundlægger Ole Kåre Følig med som behandler på holdet. Teamet berettede ofte om de gode resultater, Ole havde med rytterne. Det der fascinerede mig var, at behandlingsformen havde rigtig meget at byde på, og dermed var min interesse for Body SDS vakt.
Da jeg i 2012 startede på uddannelsen, åbnede der sig en ny verden for mig, og jeg fik følelsen af at være landet på den rette hylde.

Jeg har siden min ungdom interesseret mig for sport og kost, og har altid forsøgt at leve en sund livsstil. Jeg har været igennem en skilsmisse, har oplevet sygdom og død i den nærmeste familie, har oplevet det stressende arbejdsmarked, og har på flere andre måder mærket hvor svært livet indimellem kan være. En ting jeg har lært af alt dette, og det er at man skal handle og ikke lade tingene stå til.
Min interesse for kroppens mange muligheder, personlig udvikling og menneskelige relationer er årsagen til at jeg startede på Body SDS uddannelsen.

Uddannelse

Jeg er uddannet i 2015 hos Body SDS, Øster Alle 58, 2100 Kbh. Ø., www.body-sds.dk. Jeg har under min uddannelse taget RAB eksamen i bl.a. anatomi og fysiologi, sygdomslære samt psykologi.

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en ny beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Derudover at jeg Erhversansvarsforsikret i henhold til bekendtgørelse om ledmanipulation af rygsølje. (Se certifikat her)

Per Borregaard Jørgensen

Jeg er uddannet i 2015 hos Body SDS og har RAB eksamen i bl.a. anatomi og fysiologi, sygdomslære samt psykologi.