Dette er en massage som arbejder med både krop og sind – og som giver en langsigtet healende virkning i ens liv og mentale tilstand.

Lene Knudsen

Jeg har med stor succes fået behandlinger hos Per-Body SDS.
Jeg var inden jeg startede med Body-SDS behandlinger plaget af svimmelhed (grundet øresten),og efter et par meget kraftige svimmelhedsanfald gik jeg rundt og følte mig ”gyngende”. Det føltes som om jeg gik på et gyngende skib.
Jeg fik anbefalet at prøve en Body-SDS behandling, og allerede efter første behandling fik jeg det markant bedre – det var som om den gyngende fornemmelse blev mindre. Den gyngende fornemmelse er ikke forsvundet helt – og forsvinder nok aldrig – men det bliver helt klart holdt nede med jævnlige Body-SDS behandlinger (hver 4-6 uge). Og jeg har ikke haft et kraftigt svimmelhedsanfald siden min første behandling. Jeg kan varmt anbefale Body-SDS behandlinger, da det er med til at holde kroppen i balance.

Helle Heber

Jeg har igennem ca. 20 år haft problemer med den øvre region af ryggen, hvilket har betydet at det ofte har “snurret” i musklerne omkring rygsøjlen og “strålet” ned i venstre ben. Gennem tiden har jeg prøvet meget forskelligt for at få det til at forsvinde, lige fra diverse kiropraktorer, fysioterapeuter, rygøvelser og svømning m.m. men det har aldrig rigtig givet 100% gevinst. Efter nogle behandlinger hos Per er det så godt som forsvundet! Faktisk var mit udgangspunkt for få behandling, at få mere fysisk og psykisk velvære og jeg havde egentligt opgivet at få bugt med rygproblemerne, hvorfor jeg ikke havde fortalt om Per om det, men under behandlingen opdagede Per selv spændingerne omkring rygsøjlen, spurgte ind til det og behandlede det – meget imponerende! Selvom mine rygproblemer er meget minimale nu, giver en behandling mig en indre ro samt fysisk og psykisk velvære i hverdagen, derfor kommer jeg helst en gang om måneden hos Per. Per er meget dedikeret og kompetent inden for hans fag og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Rasmus Albjerg

Jeg har igennem flere år haft problemer med min venstre skulder. Problemet med skulderen har været tiltagende over mange år og det gør desværre at man tilpasser sig, så selvom jeg har haft svært ved at tage sele på i bilen, åbne min BH, tage jakke på, svømme og mange andre ting så har jeg lærte mig at gøre tingene på en anden måde og uden at det gør ondt i stedet for at søge behandling. På et tidspunkt fik jeg så smerter ud i venstre arm og så mig nødsaget til at søge fysioterapeut hjælp. Han mente, at der var tale om en ”frossen skulder”, han gav mig nogle øvelser og noget akupunktur og fik lindret smerterne. Han henviste mig også til hospitalet for ultralyds skanning og røntgenfotografering af skulderen for at få bekræftiget en ”frossen” skulder. Undersøgelserne viste imidlertidig ikke problemer udover muskulært. Så opsøgte jeg en massør som jeg så 1-2 gange om ugen i ca. 1 år og han fik løsnet muskulaturen omkring skulderen, men det blev aldrig helt godt. Så prøvede jeg en osteopat som fik kroppen rettet på plads men det hjalp ikke rigtig på skulderen. En dag hvor jeg talte med en ven om min skulder sagde han, at jeg skulle prøve noget Body SDS han kender en der hedder Per som han bestemt mente kunne hjælpe mig.

Jeg kontaktede Per og fik ret hurtigt en tid hjemme i min stue. Allerede efter 2-3 behandlinger var min skulder i klar bedring og havde genvundet en del bevægelighed. Så meget at jeg i august efter 5-6 behandlinger kunne gennemfører en triathlon sprintdistance hvor jeg svømmede crawl alle 750 m uden problemer. Jeg er sikker på at min skulder aldrig var blevet så god som den er i dag uden Pers kyndige hænder og expertise indenfor det spændende område som Body-sds er, tusind tak Per.

Christina Krebs

Jeg skulle cykle til Italien, og ugen før får jeg problemer med mit knæ, som jeg har haft før hen også. Jeg var i tvivl om hvorvidt jeg kunne klarer turen.
Jeg kontaktede Per og fik 2 behandlinger, i ugen op til – efter første behandling var der tydelige fremskridt og aftenen før jeg skulle afsted fik jeg nummer 2 behandling.
Jeg klarede turen uden problemer, jeg er sikker på at hvis jeg ikke havde haft modtaget behandling af Per, var jeg ikke kommet afsted.
Per kan klart anbefales.

Mathias Nielsen

Per Borregaard Jørgensen

Jeg er uddannet i 2015 hos Body SDS og har RAB eksamen i bl.a. anatomi og fysiologi, sygdomslære samt psykologi.